De ideale herfstoutfit voor je dochter

We zijn half augustus, wat betekent dat het grootste deel van de zomer helaas reeds voorbij is. We hebben allemaal leuke kleren gekocht tijdens de solden periode en hopen deze kleding nog even te kunnen dragen deze zomer. Toch hangen hier en daar al kledingartikelen voor de herfst te koop.

Ook bij C&A is dit het geval. Je kunt er al de leukste en meest trendy kleding kopen voor meisjes voor het komende seizoen. De collectie meisjes maat 92-176 bijvoorbeeld biedt je heel wat leuke kledingartikelen voor je kleine spruit. Wij stelden alvast een leuke outfit samen waarmee je zonder kleerscheuren de herfst doorkomt.

Leuke sweatshirt voor slechts €9,00

Niet alleen bij volwassenen is een sweatshirt cool en trendy. Ook bij kinderen kan dit zeer leuk zijn! In de collectie van C&A vind je heel wat leuke sweatshirts. Deze roze sweatshirt bijvoorbeeld heb je al voor amper €9,00.

Donkergrijze jeansbroek voor €19,00

Deze donkergrijze jeansbroek past perfect onder de felroze sweatshirt die we gekozen hebben. Het model van de broek is normaal gesneden en het is een super-skinny leg, wat betekent dat de pijpen van de broek zeer smal zijn. Bovendien is de jeansstof van de broek huidvriendelijk. Voor slechts €19,00 ligt deze jeansbroek al in het winkelmandje.

Trendy bruine laarsjes voor €25,00

Het weer in de herfstperiode kan al eens verschillen met het weer tijdens de zomerperiode. De warme temperaturen en zonnige dagen moeten plaats maken voor druilerig weer. Daarom kan het handig zijn om wat steviger schoeisel te dragen tijdens de herfst. Daarom hebben we gekozen voor deze trendy bruine laarsjes die passen onder de grijze broek en de roze sweatshirt. Deze laarsjes heb je al voor €25,00, een koopje dus!

Voor amper €53 heb je een prachtige, trendy outfit waarmee je dochter zonder problemen de herfstperiode zal doorkomen en bovendien mag je er zeker van zijn dat dit kwaliteitsvolle kledingstukken zijn.

Alternatieven? Natuurlijk heb je ook nog de traditionele online spelers, zoals Zalando – hier vind je een kortingscode van 10%: https://tagcity.be/shop/zalando/ – en H&M, WE of Bel & Bo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *